AUKIOLOAJAT

ETELÄ-HAAGAN APTEEKKI

Ma-pe 8.30-18
La 9-14

PIKKU HUOPALAHDEN SIVUAPTEEKKI

Ma-pe 9-18

 

Itsenäisyyspäivä

pe 6.12. suljettu

Apteekkikosmetiikka

Vichy


Vichy on L´Orealin ylellinen apteekkikosmetiikkasarja. Tuotteiden teho perustuu Ranskalaisen Vichy´n kylpyläkaupungin lähdeveteen, joka tunnetaan ihoa vahvistavana ja rauhoittavana. Vichyn tuotteet ovat allergiatestattuja ja soveltuvat herkälle iholle.

Vichy»

Avène


Ranskalainen Avène on hoitava ihonhoitosarja, jonka kaikki tuotteet perustuvat ihoa rauhoittavaan terveyslähdeveteen. 26 asteinen Avène-vesi otetaan suoraan tuotantoon vuorijonon syvyyksistä. Vesi on bakteriologisesti puhdasta ja sisältää ihoa suojaavia ja rauhoittavia hiven- ja kivennäisaineita, kuten silikaatteja. Avène-tuotteet valmistetaan lääkevalmisteille tarkoitetun ISO 9002 laatustandardin mukaan. Tuotteet on valmistettu ihotautilääkärien valvonnassa ja testattu kliinisin kokein.

Avène »

Aco


ACO Hud on pohjoismainen ihonhoitotuotteita ja lääkevalmisteita valmistava yritys, joka harjoittaa omaa tutkimustyötä. Yrityksellä oma tuotekehityslaboratorio, jossa kehitetään erilaisia tuotteita lääkevalmisteistä ylellisiin ihonhoitotuotteisiin.

Aco »

Sebamed

 

Sebamed-tuotteiden pH on 5,5, eli sama kuin terveen ihon luontainen, lievästi hapan suojakerros. Sebamed-tuotteita saat vain apteekista ja ne on tarkoitettu ihon päivittäiseen hoitoon. Ne ovat myös riittoisia ja ympäristöystävällisiä. Tuotteet on kehitetty ihotautilääkäreiden kanssa ilman eläinkokeita.

Sebamed »